Bouwmeester uw leverancier voor Truck, Trailer en werkplaatsonderdelen

"Beter in Bedrijfswagenonderdelen"

bouwmeester bv pandBouwmeester is een groothandel in vrachtwagenonderdelen. Vanuit een pand aan de Heraclesstraat 10 in Tilburg, dat voldoet aan de modernste eisen, leveren wij zowel truck- als trailerparts aan fleetowners, vrije garages, dealerbedrijven en grondverzetbedrijven. Alles volgens het principe "originele A-kwaliteit".

One-stop-shop

Vanuit de visie "one-stop-shop" worden ook aanverwante artikelen als gereedschappen, werkplaatsbenodigdheden, persoonlijke beschermingsmiddelen, werkschoenen en navigatiesystemen tegen concurrerende prijzen verhandeld. Vanuit het magazijn met een vloeroppervlakte van 5000m2 worden 25.000 artikelen uit voorraad geleverd volgens het principe "vandaag besteld, morgen in huis" , daartoe hebben wij de beschikking over een 3-tal routewagens.

Service

Om zo flexibel mogelijk naar de klant te kunnen werken worden spoedbestellingen dezelfde dag geleverd. Voor vaste klanten van Bouwmeester is er ook een 24-uurs service zodat de klant 24 uur per dag, 7 dagen per week snel van onderdelen voorzien kan worden. Onze klantgerichtheid blijkt ook uit het feit dat wij ook op zaterdagmorgen geopend zijn. Voor onze klanten organiseren wij scholing en training op diverse vakgebieden, dit kan zowel bij ons op het bedrijf als bij de klant ter plekke plaatsvinden.

Know how 

Bouwmeester beschikt over een team van technisch specialisten met uitvoerige expertises en training in de diverse vakgebieden, zij zijn in staat de klanten te voorzien van adviezen en nuttige tips door hun jarenlange ervaring. Desgewenst komen onze specialisten bij de klant op locatie met als doel samen naar een oplossing te zoeken.