Scania onderdelen voor vrachtwagens

Voor alle truck en trailer parts is Bouwmeester het juiste adres. 

Onderdeel nodig voor uw Scania vrachtwagens?

Wij hebben het grootste assortiment als het gaat om Scania onderdelen voor trucks. Ook kan Bouwmeester voor Scania onderdelen zorgen voor bussen. Vrijwel al onze onderdelen zijn van het DT Spare Parts en daarmee van de hoogste kwaliteit. DT Spare Parts geeft 24 maanden garantie op alle reservedelen. 

scania onderdelen

Scania catalogi

DT Spare Parts heeft speciale reservedelencatalogi voor de volgende Scania truck series: 

  • Scania P/G/RT-serie: ruim 2100 Scania onderdelen op 590 bladzijden
  • Scania 4-serie: ruim 3000 Scania onderdelen op 730 bladzijden
  • Scania 2-/ en 3-serie: ruim 3000 Scania onderdelen op 788 bladzijden

U kunt deze catalogi hier bestellen. Hebben wij het Scania onderdeel dat u zoekt niet op voorraad, dan bestellen we deze natuurlijk graag voor u. 

Waarom Scania onderdelen van Bouwmeester?

  • 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar
  • Levering binnen 24 uur, spoedleveringen mogelijk
  • Alle Scania onderdelen van de allerhoogste kwaliteit
  • Ruim 25.000 direct uit voorraad leverbaar
  • Team van technisch specialisten staat voor u klaar! 

Bekijk al onze truck onderdelen of bestel direct: 013 - 543 60 47.

Hulp of Advies nodig?

 

 

Over Scania

Scania is in 1891 opgericht in de Zweedse stad Södertälj. Het merk was in eerste instantie opgezet voor de productie van spoorwagons. Vanaf 1900 begon het merk ook auto’s en trucks te ontwikkelen en produceren. Sindsdien is Scania uitgegroeid tot een merk dat leverancier is in zwaar transport. Scania is in meer dan 100 landen vertegenwoordigd. In haar visie wil ze toonaangevend zijn in de branche door waarde te creëren voor klant, werknemer, aandeelhouder en andere belanghebbenden.

Duurzaam in productie en gebruik

Binnen haar visie streeft Scania naar een duurzame maatschappij. In de productie van zwaar transport wil Scania zuinig omgaan met bronnen en energie. Scania streeft ernaar om brandstofverbruik en emissies zo laag mogelijk te houden. Bij Scania onderdelen van vrachtwagens en bussen ligt de focus dan ook op de beste oplossing voor de transporttaak.

Scania trucks en bussen

Volgens Scania heeft transport veel te maken met vertrouwen. Binnen haar beleid wil Scania het beoogde resultaat leveren dat ieder bedrijf voor zijn ogen heeft in vervoer, distributie en bouw. Dit zie je terug in de hoge kwaliteit die gecombineerd wordt met geavanceerde technologie en oplossingen op maat. Bus en touringcars zijn zo ontworpen dat veiligheid van chauffeur en andere bestuurders voorop staat. Scania streeft naar een rijomgeving die van binnen en buiten uiterst veilig en betrouwbaar is. In het beoogde resultaat hecht Scania veel waarde aan de superieure bedrijfszuinigheid en aantrekkingskracht. In de toekomst blijft Scania werken aan de verbetering van ergonomie, aerodynamica en betrouwbaarheid.