Trailer onderdelen: direct uit voorraad leverbaar

Als oudste grossier van truck- en trailerdelen in Tilburg is Bouwmeester trots op de opgebouwde kennis op het gebied van vrachtwagen-, truck- en trailer onderdelen. Wij helpen u graag de juiste producten te vinden en daar zo goed mogelijk advies in te voorzien. 

remtrommel trailerBreed assortiment trailer onderdelen

Of het nu gaat om steunpoten, remdelen, chassis- en opbouwcomponenten, luchtventielen veerpaketten, luchtbalgen of andere trailer onderdelen ; bij Bouwmeester ligt de expertise en wij hebben een uitgebreide voorraad. Dat blijkt uit het grote (en nog steeds groeiende) assortiment van premiummerken als BPW, SAF, ROR, SKF, Jost, Haldex, Wabco, Knorr en vele, vele andere. Bij ons zult u dus zelden horen dat wij het product niet in huis hebben. 

Trailer onderdelen van de hoogste kwaliteit


Onze visie is duidelijk: met originele (merk)producten bent u langer op weg. Onderdelen van slechte kwaliteit zijn soms goedkoper, maar leveren slechte prestaties en hebben een kortere standtijd. Dat neemt niet weg dat u bij Bouwmeester ook terecht kunt voor alternatieve producten. Deze alternatieven zijn altijd afkomstig van gerenommeerde fabrieken en hebben onze hoge kwaliteitseisen doorstaan. Goedkope producten zijn misschien leuk voor de portemonnee, maar wij leveren de kwaliteit die u nodig hebt om lang op de weg te blijven. 

Jost steunpoten voor trailer

Bekijk het complete overzicht van onze merken.

Ook voor trailers van merken als Floor, Kögel, Schmitz, hebben wij de meest courante delen gewoon op voorraad!

Hulp of advies nodig bij het bestellen van trailer parts?

Onze medewerkers hebben een hoog kennisniveau op het gebied van truck- en trailer onderdelen en worden elk jaar bijgeschoold met de nieuwste technologieën. Maar belangrijker nog is de klantgerichte instelling van Bouwmeester; wij hebben geen algemene werkwijze maar passen onze werkwijze steeds aan de individuele klant aan. Op deze manier kunnen wij iedere individuele klant optimaal helpen en ervoor zorgen dat u met de juiste producten de deur uit gaat.

Stel uw vraag aan Mari

trailer onderdelen