Trailerremmen als absolute specialiteit

Als het om remmen gaat is Bouwmeester extreem kritisch op de te voeren merken, het gaat tenslotte om veiligheid! Onze medewerkers zijn getraind om snel en nauwkeurig de juiste onderdelen voor u te vinden aan de hand van een identificatienummer op de as, maar het komt ook wel eens voor dat typeplaatjes ontbreken en het dus op ervaring en vakmanschap aankomt. Op die momenten kunnen wij u tonen dat wij ons met recht “specialisten” noemen.

Voor o.a. BPW, SAF, ROR, Gigant, SMB, Netam, Mercedes. Discos en Schmitz leveren wij remtrommels, remschijven, schijfrembloksets, ruilremschoenen, remklauwen en alle toebehoren (veren, pakkingen, bussen, ombouwsets) uit voorraad.

bpw ror saf logo gigant logo  

Remschoenen leverbaar in “nieuw” en “gereviseerd”
Om snel remschoenen te kunnen leveren is het belangrijk dat ze op voorraad liggen. Bij Bouwmeester liggen de meest courante remschoenen fabrieksnieuw op de plank. Dat wil zeggen met nieuwe schoenen, nieuwe rollen die gelagerd en ingevet zijn, nieuwe voering en gegarandeerde radius. Waar u met ruilremschoenen het risico loopt op afkeur, is dat nooit het geval met nieuwe schoenen. Volgens BPW (en volgens ons) kunt beter orginele nieuwe remschoenen kopen, bekijk de afbeelding en zie wat er beter is aan nieuwe remschoenen.
Als de klant kiest voor gereviseerde remschoenen dan leveren wij remschoenen die we zelf van nieuwe remvoering hebben voorzien met de remvoering en klinknagels die worden voorgeschreven door de fabrikant. Alle schoenen zijn afzonderlijk getest. In gevallen waar Bouwmeester geen ruilremschoenen op de plank heeft liggen zijn we in staat om dezelfde dag uw schoenen te ontdoen van oude voering en nieuwe voering op te klinken; zo blijven we lekker flexibel!

In onze werkplaats worden niet alleen de ruilremschoenen opgeklonken. Bouwmeester kan nog steeds, als een van de weinigen in Nederland trommels uitdraaien naar 1e overmaat.
 

Offerte op maat binnen een uur? Vraag nu aan ›