Remschoenen vanuit ruilsysteem snel vervangen

Bouwmeester hanteert het systeem van ruilremschoenen (RRS), een systeem waarbij de klant zo snel mogelijk weer op weg geholpen wordt en waarbij onnodige wachttijden voorkomen worden.remschoenen gereviseerd

Oude remschoenen worden in onze werkplaats van de oude, afgesleten, voering ontdaan, ontvet en gereinigd. Hierna worden de schoenen gecontroleerd op straal, de rollen gangbaar gemaakt en voorzien van nieuwe voering. Bouwmeester monteert voering op de schoenen die goedgekeurd zijn door de truck-fabrikant.

De klant heeft ondertussen al gereviseerde schoenen ontvangen uit onze voorraad, zodat de wachttijden nihil zijn. Wij klinken de oude schoenen weer af en zorgen dat de "oude" schoenen weer "als nieuw" in het magazijn komen te liggen. Ook voor speciale wensen bent u bij ons aan het juiste adres: wilt u uw schoenen belegd hebben met een andere kwaliteit voering omdat u extra zware werkzaamheden verricht of komen uw remmen veel in aanraking met zand?? Na overleg met onze technici komt u samen tot een oplossing en leveren wij maatwerk.

Offerte op maat binnen een uur? Vraag nu aan ›