Truck onderdelen

Bouwmeester BV uit Tilburg is hét adres voor al uw truck onderdelen. Wij hebben ruim 25.000 onderdelen op voorraad van alle bekende vrachtwagenmerken (o.a. Volvo, DAF, Scania en Iveco), maar ook van minder bekende merken als Ginaf en Terberg. Deze leveren wij aan fleetowners, garages, dealerbedrijven en grondverzetbedrijven in heel de regio en ver daarbuiten. 

Direct uit voorraad geleverd

Wij weten dat u truck onderdelen altijd zo snel mogelijk nodig hebt. Uw bestelde onderdelen worden daarom standaard gratis en binnen 1 werkdag bij u bezorgd. Ook spoedbestellingen zijn mogelijk. 

Voor vaste klanten zijn wij 24/7 bereikbaar, dus ook buiten kantoortijden. Via onze onderdelenlijn kunt u buiten kantoortijden doorverbonden worden met de dienstdoende medewerker. 

Assortiment truck onderdelen

U vindt in ons assortiment alle mogelijke onderdelen voor trucks en trailers. Denk aan accu's, cabinedelen, carrosseriedelen, uitlaten, verlichting, vloeistoffen en accessoires. Vrijwel alle onderdelen zijn van het Duitse DT Spare Parts, een fabrikant die bekend staat om zijn hoge kwaliteitseisen. Vraag een DT Spare Parts catologus aan