De mooiste accessoires in de cabine

Koelboxen op maat

Individuele koelingen voor zeven typen vrachtwagens. Perfect op het voertuig afgestemd en voorzien van een krachtige compressor techniek. Gewaardeerd door de fabrikanten en zeer succesvol bij onze klanten. Eenvoudig achteraf te monteren met op maat gemaakte montagematerialen. Uw voordeel: wij leveren producten standaard op het hoogste niveau.
 

koelbox voor uw vrachtwagen koelbox voor de vrachtwagen

 

 

 

Compressor koelboxen

Of u nu onderweg bent of thuis: wie waarde hecht aan een zeer goede koeling is het beste af met compressor koeling. Met een temperatuurbereik van +10 °C tot -18 °C (CK-40D tot -15 °C) zijn de compressor koelboxen van WAECO net zo krachtig als een huishoudkoelkast.

Thermo-electrische koelboxen

Met de populaire TropiCool koelboxen maakt WAECO een kwaliteitssprong vooruit op het gebied van thermo-elektrische koeling - dat is het oordeel van experts. De jongste generatie, die ook een 35 liter uitvoering bevat, valt op door zijn krachtig koelvermogen. Op basis van hun fantastische koelvermogen die reiken tot 30 °C onder omgevingstemperatuur concurreren de high-tech boxen met de vooraanstaande compressor koelapparaten.  Goed bericht voor de trucker: TropiCool boxen zijn standaard voorzien van 12/24 volt DC en 230 volt AC en zijn zodoende overal aan te sluiten: in de vrachtwagen, auto en thuis op het netstroom.

Keuken

Koffiezetapparaten in diverse groottes, waterkokers of magnetrons; u vindt ze bij Bouwmeester!

waterkoker magnetron

 

Bent u op zoek naar een omvormer voor uw accessoires? Kijk dan bij Electra.

Offerte op maat binnen een uur? Vraag nu aan ›