Navigatie en Audio

Navigatie

Het TruckMate navigatiesysteem is speciaal ontwikkeld voor gebruik in de truck en waarschuwt voor allerlei navigatiebottle-necks. Vervoerders die het gebruiken zijn er enthousiast over. Gewaarschuwd wordt in het geval van te lage bruggen, smalle dorpskernen, steile hellingen, scherpe bochten en routes waar een  vrachtauto met een exceptionele lading niet mag komen. Een enthousisate gebruiker: "Het verschil met personenwagennavigatie is goed te merken", vindt hij. "Je wordt niet zomaar door dorpskernen gestuurd en het systeem pakt zoveel mogelijk de doorgaande wegen. Beperkingen als doorrijhoogtes, inrijverboden voor trucks en routes die verboden zijn voor gevaarlijke stoffen, worden met een icoontje op het scherm weergegeven. Ook waarschuwt de TruckMate voor gevaren als scherpe bochten, stijgings- en dalingspercentages en zijwind. Rijdt de auto in het dekkingsgebied van de trucknavigatie, dan is een groene V zichtbaar. Verandert deze in een rood kruisje, dan maakt de TruckMate gebruik van personenautonavigatie. Verder kan het systeem files weergeven en desgewenst een alternatieve route berekenen."
De leverancier biedt gratis updates tot het moment dat de dekking 100% is voor: Benelux, Denemarken, Duitsland, Italië, Finland, Frankrijk, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Spanje, UK, Zweden & Zwitserland.
Bron: Truckmate

Behoefte aan een demonstratie?

 

Audio

Het meeste én best verkochte model autoradio is simpel van design, eenvoudig te bedienen en spotgoedkoop. Bouwmeester verkoopt de DEH13.. serie van Pioneer aan transporteurs en berijders die zonder veel poespas naar hun radio willen luisteren. Informeer naar uw aktieprijs bij onze verkopers!

 

Offerte op maat binnen een uur? Vraag nu aan ›