Wintervloeistof

Ruitensproeierantivries

Onze Screenwash Lemon voorkomt het bevriezen van het ruitensproeiersysteem en is een uitstekende reiniger van smerige autoruiten, die na gebruik een frisse limoengeur nalaat. Screenwash Lemon is veilig voor Polycarbonaat ruiten en laat geen strepen op de ruiten na. Bovendien is het niet corrosief, schadelijk of irriterend en heeft het een vlampunt boven de 23°C, zodat het veilig kan worden gebruikt. Screenwash Lemon zorgt ervoor dat de ruitenwisser soepel en zonder horten of stoten het glas droog trekt. Rubbers, lakken en polycarbonaat worden door deze ruitensproeivloeistof niet aangetast.

Screenwash Lemon is gebaseerd op bio-ethanol, is niet irriterend en voldoet aan de Duitse Dekra testen m.b.t. reinigend vermogen. Screenwash Lemon is vrij van MEK, methanol, aceton en nitrieten.

Bekijk het Screenwash veiligheidsblad.

Ruitensproeier antivries Ruitensproeierantivries

 

Koelvloeistof

Bouwmeester levert koelvloeistoffen in diverse specificaties; omdat verschillende truckfabrikanten verschillende eisen stellen aan de kwaliteit van de koelvloeistof schrijven zij verschillende soorten voor varierend van -26 graden celsiuis tot -36 graden celsius (in XL/PP/GXL/G11).Bekijk het het overzicht van alle koelvloeistoffen. 

Offerte op maat binnen een uur? Vraag nu aan ›