5 voordelen van Beton Ciré in de badkamer

1. Het zorgt voor een glad uiterlijk. 

Iedereen die heeft geprobeerd om vrijwel elke soort vloer in het huis aan te brengen, weet hoe moeilijk het kan zijn om voegen en naden te verbergen om een ​​samenhangende look te creëren. Met een beton ciré met industriële look hoef je geen uren op je knieën te zitten om deze naden te verhullen. U hoeft zich geen zorgen te maken over het vastzitten van stof en vuil in openingen. U hoeft zich geen zorgen te maken over de vreselijke opbouw die kan ontstaan ​​bij het voegen tussen vloertegels. U kunt gewoon genieten van een vlekkeloos gladde vloer in de badkamer van beton ciré.

2. Uitstekende waterdichtheid

De esthetische voordelen zijn eigenlijk slechts het topje van de ijsberg als het gaat om Beton Ciré. Het biedt ook superieure waterdichtheid, zodat u zich nooit zorgen hoeft te maken dat er water door uw vloer en in de ondergrond van uw huis sijpelt.

3. Het werkt overal

Een ander groot voordeel van  Beton Ciré is dat het gepolijste betonachtige oppervlak op elke onderliggende vloer kan worden aangebracht. Het kan worden gebruikt voor het afdekken van tegels, MDF en cement zonder tijdrovende en storende werkzaamheden. Het kan zonder enig functieverlies worden aangebracht op een bestaande dekvloer met vloerverwarming. Bovendien hoeven de voordelen niet perse beperkt te blijven tot de vloer. Het kan ook horizontaal en verticaal worden aangebracht en bedekt zowel muren als plafonds.

4. Het past perfect in elke esthetiek

Over esthetiek gesproken, een ander voordeel van  Beton Ciré is de esthetische veelzijdigheid. Het past in elke stijl van een badkamer. Het ziet er geweldig uit in badkamers met een eigentijdse esthetiek, maar het voelt ook thuis in badkamers met meer traditionele stijlen. Het gewaxte beton van  Beton Ciré creëert een leeg canvas waarop u uw droombadkamer kunt ontwerpen en fabriceren, of uw smaak nu afwijkt van het traditionele, het hedendaagse of ergens daartussenin.

5. Het is ondoordringbaar en slijtvast

Eindelijk hoef je je nooit zorgen te maken over schade, krassen of breuken als je een Beton Ciré badkamer vloer hebt. Het naadloze oppervlak is ook ondoordringbaar en extreem slijtvast, waardoor je een langere levensduur hebt die maar weinig andere vloermaterialen kunnen evenaren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *