Accu gereedschap uitzoeken

  • door
Accu gereedschap

Welk accu gereedschap moet je hebben? Dat is eigenlijk ieder voor zich. Dat komt omdat je momenteel hele goede merken op de markt zijn als Makita, DeWalt, Bosch, Festool etc. Toch zit er veel verschil in. Zo heeft Makita de mogelijkheid om hun accu’s op elk soort gereedschap te klikken. Zo kan je hem altijd gebruiken en heb je geen andere accu nodig. 

Accu gereedschap

De voordelen van accu gereedschap

Door accu gereedschap te gebruiken ben je niet afhankelijk van netstroom. Zo kan je vrijuit bewegen zonder het risico dat je jouw snoer kapot maakt. Tevens is het een kleiner formaat en weegt het minder. Je zou natuurlijk denken dat netstroom meer kracht geeft, maar dit is zeker niet altijd waar. Zo heb je verschillende AH’s wat de kracht van de accu aangeeft. Hoe hoger des te beter en sterker de accu. 

Populairste machines?

Voor iedere professional of thuisklusser kan dit anders zijn, maar voor het algemeen zijn de accu boormachine, accu boorhamer, accu reinigingsmachine en de accu slijper het populairst. De accu’s zijn momenteel allemaal van Li-ion. Met deze accu’s kan je langer doorwerken zonder bij te laden. 

Op het internet zijn er ontzettend veel aanbieders. Het is daarom handig om alle aanbieders met elkaar te vergelijken. Zo wilt er in prijs en service nog weleens een groot verschil zitten. Zo bezorgd de een gratis en vraagt de ander €50,-. Kijk dus goed voordat je iets koopt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *