Basebeton, de beste keuze voor beton cire afwerking

  • door
beton cire kleuren

Wat is Beton cire?

Beton Cire is een traditioneel Franse methode van wand- en vloerafwerking die met name zeer populair is vanwege de rustieke betonnen uitstraling die het aan je wand of vloer geeft. Het gebruik van Beton Ciré is ook uitermate geschikt voor ruimtes die vaak vochtig kunnen worden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld badkamers en keukens. Beton cire is de laatste jaren met name als wandafwerking een steeds populairdere keuze aan het worden. Door de rustieke en industriele maar toch ook warme en landelijke look die bereikt kan worden door Beton cire in de verschillende kleuren mogelijkheden te gebruiken in uw woning, kiezen steeds meer mensen voor deze optie. Bij STUCSTUNTER.nl werken we voor de afwerkingen met beton cire met het merk Base Beton. Basebeton is een afwerkingslaag die de wanden en vloeren in uw woning de karakteristieke look van beton cire geeft. Basebeton kan aangebracht worden op bestaande wanden of vloeren, waardoor er relatief weinig werkzaamheden voorafgaan aan het aanbrengen van de Basebeton afwerklaag.

beton cire kleuren

Enkele voordelen van het werken met Basebeton

Basebeton is een zeer veelzijdig product dat inzetbaar is voor de afwerking van zowel vloeren als wanden. Daarnaast kan Basebeton bijvoorbeeld ook gebruikt worden voor het afwerken van een werkblad of trap. Zo kunt u haast elk oppervlak een stoere industriele betonlook geven met Basebeton. Doordat het een product is dat een zeer sterk en met name zeer slijtvast resultaat oplevert, kunt u lang genieten van de prachtige uitstraling van uw wand of vloer, terwijl er weinig onderhoud vereist is. Ook houdt u een oppervlak dat afgewerkt is met Basebeton zeer gemakkelijk schoon, aangezien er geen voegen zijn waarin vuil zich kan ophopen. Hiermee is het gebruik van Basebeton een zeer goed alternatief voor tegelvloeren die doorgaans zeer veel schoonmaak werk vergen om netjes en schoon te houden. Deze eigenschap zorgt er ook voor dat Basebeton zeer geschikt is voor het gebruik in badkamers, keukens en toiletten. De vochtwerendheid en het gebrek aan naden en voegen zorgen ervoor dat vocht u geen problemen oplevert wanneer uw ruimte is afgewerkt met Basebeton.

Basebeton is verkrijgbaar in wel 64 verschillende kleur variaties, van lichtere scandinavische tinten tot meer industriele donkere tinten. Daarnaast is Basebeton verkrijgbaar in bijna elke RAL-kleur. Zo is er voor elke ruimte in elke woning wel een bijpassende kleur Basebeton te krijgen. De karakteristieke betonlook van Basebeton heeft in combinatie met de vele verschillende kleuren mogelijkheden een haast eindeloos bereik aan verschillende sferen en effecten die u in uw woning kunt bereiken. Wanneer u meer wilt weten over de verschillende mogelijkheden wat betreft de kleuren waarin Basebeton verkrijgbaar is of welke combinaties van kleuren goed werken om bepaalde resultaten te bereiken, adviseren wij u graag om u te helpen het gewenste resultaat te vinden.

Meer weten over Basebeton?

Wanneer u overweegt een beton cire afwerking te kiezen voor de wanden of vloeren in uw woning, dan adviseren wij u graag over de mogelijkheden van Basebeton. Onze ervaringen met Basebeton zullen u helpen overtuigen waarom dit de beste keuze is om uw wand of vloer die bijzondere uitstraling te geven. Met Basebeton maakt u van een gewone muur een ware eyecatcher in uw huis die nooit zal gaan vervelen. Bij STUCSTUNTER.nl hebben we zeer goede ervaringen met het werken met Basebeton. We helpen u graag in het maken van de juiste keuzes indien u overweegt voor zo’n moderne en tijdloze beton look te gaan in uw badkamer, keuken, woonkamer of andere ruimte in uw huis. Neem vrijblijvend contact met ons op wanneer u vragen heeft over Basebeton, beton cire, of andere stucwerk methoden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *