Brokis Balloon lamp

Een Brokis Balloon lamp is een lamp met een tijdloze uitstraling. Door de samenstelling van materialen waarvan de lamp gemaakt is heeft het een kenmerkende uitstraling. De lamp geeft het een retro gevoel door de warme glastinten. Daarnaast blijft het een hele moderne lamp door de vormen en de kleuren die je kunt kiezen. De Brokis Balloon lamp is in verschillende uitvoeringen te verkrijgen. Daarnaast kun je de kleuren van de lamp en de details van de lamp customizen. Afhankelijk van je smaak en het type interieur dat je hebt, kun je deze lamp aanpassen door het type glas en de afwerking aan te passen. 

Een moderne en retro lamp

De Brokis Balloon lamp heeft een retro gevoel maar heeft ook een hele moderne uitstraling. De lamp past daarom mooi in verschillende soorten interieurstijlen. Bij een donker interieur kun je de lamp met donker getint glas kiezen. De lamp kun je afwerken met koper details, of grijze- en zwarte tinten. Het is ook mogelijk om te kijken naar een eventuele kleur die prominent in je interieur naar voren komt. Als je bijvoorbeeld veel rood, oranje of wit hebt dan kun je de lamp met deze kleuren afwerken. Bij een interieur met veel licht en witte tinten staat de lamp dan ook ontzettend goed. Je kunt kiezen voor wit glas met een witte, of andere lichte, afwerking. 

Het model van de Brokis Balloon lamp

De vorm van deze lamp is ballonvormig. Omdat dit door een glasblazer wordt gedaan is iedere lamp uniek. Omdat de lamp niet helemaal rond is maar strak afloopt geeft het een warm maar toch strak gevoel. In de lamp zitten zwevende reflectoren. Dit geeft het design een luxe uitstraling die zeker thuis past in ieder interieur. Je kunt de kleur van het glas en de afwerking zelf kiezen. Het glas is in drie- of vier verschillende tinten te krijgen. Het glas is verkrijgbaar met een witte tint, grijze tint, zwarte tint en een bruine tint. De kabels zijn ook in verschillende kleuren te verkrijgen. De kleuren kabels zijn zwart, geel, rood, wit en grijs. Om het geheel passend te maken is de reflector ook in verschillende kleuren te verkrijgen. De reflector kun je krijgen in de kleuren zwart, zilver, wit, chroom, goud, en koper. Bij elke uitvoering zijn verschillende groottes verkrijgbaar en kun je dus de gehele lamp aanpassen aan jouw stijl.

Verschillende soorten lampen

Als je op zoek bent naar meerdere lampen dan zou je voor hetzelfde merk kunnen gaan. Door dezelfde soorten lampen te kiezen creƫer je eenheid en rust. Het voordeel van het merk Brokis, is dat de lamp in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar is. De Brokis Balloon lamp is in een staand model verkrijgbaar, als tafellamp en als hanglamp. Je zou de lamp daarom boven de eetkamertafel kunnen hangen en een lamp in de living kunnen plaatsen. Afhankelijk van de meubels die je al hebt staan, en de indeling van je interieur, is een staande lamp of tafellamp geschikt. Omdat de Brokis Balloon lamp in verschillende groottes te verkrijgen is, zal altijd een passende lamp te vinden zijn.

Draadloze Brokis Balloon lamp

Het voordeel van een draadloze design lamp, is dat de lamp zeker gezien mag worden. Een draadloze lamp is ook handig te gebruiken als extra lamp. Een lamp zonder snoer is oplaadbaar waardoor je de lamp overal neer kunt zetten. Je kunt de lamp zowel binnen als buiten gebruiken. De Brokis knot lamp en de Brokis Ivy lamp zijn geschikt om overal neer te zetten. Ieder hebben ze de kenmerkende look door de unieke glas geblazen vorm. Als je op zoek bent naar een lamp zonder snoer die een unieke designer look heeft dan zou je zeker naar een Brokis Balloon lamp kunnen kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *