Crepi, wil jij dit?

  • door
cepri

Ben jij op zoek naar een bedrijf die gespecialiseerd is in crepi omdat je dat op je huis wilt gaan aanbrengen maar je weet niet precies hoe en je wilt het goed laten doen? Of wil je gewoon meer informatie over dit onderwerp te weten komen voor als je het ooit wilt gaan gebruiken? Of wil je er gewoon simpelweg informatie over te weten komen om je algemene kennis te vergroten? Dan is dit het perfecte artikel voor jou waar je de beste informatie uit zal gaan halen om alles over dit te weten te komen! Het is ideaal om te gebruiken als je huis aan een renovatie toe is, maar hij kan ook bij een nieuwbouwhuis gebruikt worden. Doordat hij in erg veel kleuren beschikbaar is past hij bij vrijwel ieder huis. 

Voegwerk renoveren

Wat is het?

Crepi is een gevelbekleding en daarbij wordt de muur bepleisterd met een mengsel van zand en cement en dat heeft als uitkomst dit. Door dit op je muur te gebruiken kan je huis een nieuw leven in geblazen worden. Het past bij elke bouwstijl dus het maakt niet uit of je in een oude boerderij woont of in een nieuw en moderne villa, het kan allemaal en overal gebruikt worden en zal er ook goed bij passen. Er zijn ontzettend veel kleuren beschikbaar, maar liefst 800 verschillende kleuren waaruit je kan gaan kiezen. Sommige kleuren kan je lastig combineren met een goed isolatie en daarom is het belangrijk dat je weet welke kleur je neemt en welk effect dat heeft op je huis als je hem geplaatst hebt.

Waarom?

Je zal vast denken waarom zou ik mijn huis willen bepleisteren met crepi? Het kan goed tegen erg veel weersomstandigheden, zo is het bestendig tegen vocht en erg harde wind. Een goede bescherming van je huis is erg belangrijk als je veilig en goed wilt wonen anders kan er eventueel vocht in het huis komen en daar zit je niet op te wachten. Ook heeft het een leuke en elegante uitstraling, het zorgt ervoor dat er een afwerking opzit die tot in de puntjes verzorgd is. 

Het plaatsen

Het plaatsen van crepi is een proces dat met een aantal stappen doorlopen zal gaan worden, het begint met de hoekprofielen te gaan plaatsen en deze zullen als stevigheid en geleider moeten gaan dienen tijdens het aanbrengen van de laag. Als deze goed geplaatst zijn zal er ook geen vocht achter de laag terecht komen na afloop en dat is belangrijk. Een wapeningsnet is ook iet wat veel gebruikt wordt, dat gebruik je om eventuele schade en scheuren te gaan voorkomen in de laag. Het plaatsen ervan gaat ook in stappen en eerst word er een basislaag aangebracht, daarna wordt er een hechtingslaag aangebracht en als laatste de afwerklaag en dat is de belangrijkste laag waar de siliconen ook op zitten.

Extra Informatie

Voor meer informatie over crepi kan je een kijkje gaan nemen op de website!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *