Dakkapel prijzen zijn best goedkoop

cropped-Blok-logo

De dakkapel prijzen zijn de laatste tijd fors gedaald. Er zijn een aantal verschillende soorten dakkapellen. Voor iedere stijl is er wel een dakkapel. Het voordeel van een kapel is dat je een grotere kamer krijgt. Het huis stijgt ook in waarde het is dus een investering, als je het huis verkoopt is deze dus meer waard. Een kapel kan geplaatst worden op de zolder, maar ook op de 1e verdieping. Je krijgt een schitterend uitzicht je kan veel verder van je af kijken dan door een klein klapraampje. Ook voor het buitenaanzicht ziet een huis er mooier uit met een dakkapel.

Voor iedere stijl een dakkapel

De dakkapel prijzen zijn per stijl verschillend. Het ligt er ook heel erg aan wat de wensen zijn. Een dakkapel van een standaardformaat is goedkoper, omdat deze in grote hoeveelheden gemaakt kunnen worden. Ook is het mogelijk om een architect een ontwerp te laten maken van een dakkapel speciaal voor jouw woning. Zo kan je zelf wensen doorgeven en houdt de architect hier rekening mee. Een kapel kan verschillende stijlen hebben denk aan industrieel, landelijk of modern. Bij een industriële dakkapel wordt bijvoorbeeld heel veel metaal gebruikt. 

Plaatsing van een dakkapel

Een dakkapel wordt meestal geplaatst door een kraan, maar eerst gaan er nog een hoop werkzaamheden aan vooraf. De plaats waar het dakkapel geplaatst wordt moeten eerst de dakpannen worden weggehaald. Daarna wordt er een plaats gemaakt waar het dakkapel neergezet kan worden. Door de kraan wordt deze dan op zijn plek geplaatst. Het kapel is prefab deze is dus vooraf al gemaakt in de fabriek. Dit zorgt ervoor dat de dakkapel prijzen redelijk meevallen. Nadat het dakkapel geplaatst is moet het dak weer netjes worden afgewerkt. De waterdichtheid is hierna gegarandeerd.