De beste manier om je badkamer te verwarmen

infrarood verwarming badkamer

Badkamers zijn een fijne plek om ultiem te ontspannen. Als je een bad neemt of gaat douchen is het fijn als de ruimte goed verwarmd is. Welke manieren om een badkamer veilig en effectief te verwarmen zijn er eigenlijk?

Vloerverwarming

Dit is een geliefde manier van verwarmen. Er is vloerverwarming door middel van buizen en elektrische vloerverwarming. Beide zijn goed geschikt voor het gebruik in de badkamer. Vloerverwarming is een heerlijk gevoel voor de voeten en het houdt de vloer droog, daarnaast zorgt het voor een strak interieur.

infrarood verwarming badkamer

Wandverwarming

Deze soort verwarming maakt gebruik van buizen die in de muur worden bevestigd. Het gaat hier om een groot oppervlak zodat het een zuinige en effectieve manier van verwarmen is. Wandverwarming in combinatie met vloerverwarming zijn een zeer goede combinatie.

Handdoek radiatoren

Radiatoren zijn een deel van het interieur geworden en kunnen echte designstukken zijn. Deze soort is eenvoudig te installeren, je verwarmt een gehele ruimte maar ook je handdoeken kunnen hieraan opgeborgen worden.

Infrarood paneel

Infraroodverwarming of infrarood panelen zijn een krachtige en duurzame manier om je badkamer te verwarmen. De infrarood systemen kunnen aan de muur of aan het plafond worden gemonteerd. Waarom zou jij nu kiezen voor een infrarood verwarming badkamer?

✔ Snelle opwarmtijd; binnen enkele seconden kun je al genieten van een behaaglijke warmte. Zet de panelen korte tijd of enkele minuten voor het baden of douchen aan voor een algeheel gevoel van comfort.

✔ Design; de panelen hebben vaak een mooi design meegekregen en passen goed in iedere badkamer.

✔ Energiebesparend; door de korte opwarmtijd warmen ze snel op en hoeven ze niet lang aan te staan. Het is een zeer efficiënte manier van opwarmen waar je veel energie mee kan besparen.

✔ Ruimtebesparend; er zijn geen leidingen nodig voor de infrarood paneel en deze kan kan door middel van een stopcontact aangesloten worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *