Een schutting maken met ronde palen

  • door
ronde palen

Het hebben van een tuin is echt een genot. Het is dan ook niet gek dat veel mensen die buitenruimte optimaal willen benutten. Ze willen echt genieten van hun tuin en daarvoor is voor sommige mensen privacy heel belangrijk. Een schutting met ronde palen is dan geen overbodige luxe.

Een schutting plaatsen

Natuurlijk hoeven het geen ronde palen te zijn, maar een schutting mag in ieder geval niet ontbreken. Er zijn een aantal manieren waarop je dat kunt doen:

  • maak een natuurlijke, houten schutting met ronde palen
  • ga voor kunststof in je schutting
  • realiseer een afscheiding in de vorm van groen met een haagplant

Haagplanten vergen echter wel onderhoud. Het geeft een unieke uitstraling aan je tuin maar planten zijn veel werk en moeten vaak nog lang groeien voor je ook echt die privacy hebt die je wil. Een kunststof schutting realiseert dat al direct, maar heeft totaal geen natuurlijk uiterlijk. Het past dus gewoon niet zo goed bij een groene tuin. De houten schutting is daarom bij de meeste mensen heel populair. Het is namelijk een goede manier om je tuin een warm uiterlijk te geven en toch een degelijke schutting te bouwen.

ronde palen

Zelf maken of kant-en-klaar

Je kunt een schutting in principe als geheel kopen en thuis laten bezorgen. Alleen nog even overeind zetten en klaar ben je. Je kunt echter geld besparen door het zelf te doen met ronde palen. De palen gebundeld per een bepaald aantal maakt een prachtige schutting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *