Eenvoudig en snel een ander uiterlijk van je kamer

  • door
binnendeuren

Je hoeft niet altijd een complete verbouwing te doen om je woning een ander aanzien te geven. Met nieuwe binnendeuren geef je een woning een heel andere sfeer, wat voor deur je neemt is natuurlijk een persoonlijke smaak. Een binnendeur met glas laat veel licht de kamer binnenkomen, voor de badkamer zijn er blinde deuren zonder glas. Wil je een kant en klaar afgelakte deur dan is een opdekdeur een mogelijkheid, de gaten voor het slotgat en de scharnieren zijn eveneens al aangebracht in de deur.

binnendeuren

Stompe deuren

binnendeuren

Bij stompe deuren wordt er geen laklaag aangebracht bij levering. Dit komt omdat de gaten voor de scharnieren en het slot nog aangebracht moeten worden. Op deze manier heb je de keus om de binnendeuren te schilderen naar eigen kleurkeuze. Ook moet er nog vaak aan de deur worden geschaafd om deze passend te maken. Door zelf de deur te schilderen kun je een mooie combinatie maken met de muren en andere kleuren van je woning. In modellen is er een grote keuze, van een eenvoudige vlakke deur tot een deur met panelen.

Kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs

Voordeeldeuren.nl heeft verschillende merken binnendeuren die vriendelijk zijn geprijsd. Van klassieke deuren tot moderne deuren met glas, dit kan variƫren van kleine ruitjes tot een grote ruit voor een huiskamerdeur bijvoorbeeld. De deuren zijn ook leverbaar op maat gemaakt tegen een kleine meerprijs, zo kun je eenvoudig direct de deur erin hangen. Er zijn zelfs binnendeuren in het assortiment die de uitstraling hebben van een boerderij deur. Voor ieder interieur de bijpassende deuren om het geheel op elkaar af te stemmen.