Flexibele bedrijfsruimte in Rotterdam

  • door

Wilt u uw bedrijfswerkzaamheden expanderen? Streeft u naar een flexibele bedrijfsruimte in  Rotterdam? Dan bent u bij Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V. aan het juiste adres. Met een omvangrijk netwerk zijn wij sinds 2009 gespecialiseerd in het adviseren van commerciële vastgoedondernemingen, particuliere vastgoedeigenaren en overheden in Zuid – West Nederland. Wanneer u op zoek bent naar bedrijfsruimte te huur Rotterdam kunnen wij u met onze uitgebreide kennis en kring van relaties uitstekend van dienst zijn. Wilt u hier meer over weten? U leest het hier!

Waarom huren in Rotterdam

Rotterdam is een voortreffelijke plaats om uw bedrijfsactiviteiten voort te zetten. Wanneer u kiest voor Rotterdam, dan kiest u voor onbegrensde mogelijkheden. Tevens zijn er veel grote bedrijven actief in de havenstad, waardoor u veel mogelijkheden heeft tot netwerken en verder kunt groeien. Daarnaast heeft Rotterdam een eigen vliegveld, een snelle treinverbinding en is het openbaar vervoer in de stad is uitstekend geregeld. Hierdoor is uw kantoor voortreffelijk te bereiken op élke manier van reizen!

Geen verassingen bij huren van een bedrijfspand

Een aantal jaar geleden heeft de vastgoedmarkt door de economische crisis de nodige klappen gekregen. Wanneer u een kantoorruimte huurt bent u niet afhankelijk van deze factoren, omdat de prijzen van onroerend goed constant blijven. U weet van tevoren welk bedrag u moet opleveren en zo komt u dus niet voor onverwachte verassingen te staan.