Gaat u voor iets bijzonders? Kies dan voor een stalen schuifdeur!

Ik heb heel mijn leven in Rotterdam gewoond en ben daar ook heel leuk een gelukkig opgegroeid. Alleen ik werd ouder en zocht toch wat nieuws, en besloot naar huizen opzoek te gaan in Den Haag. Na maanden zoeken en proberen heb ik mijn handen gekregen op een prachtig huis in Zoetermeer. Ik heb het huis bezocht samen met een vriendin omdat ik haar mening ook wilden weten. We waren allebei eigenlijk al gelijk verliefd dus heb ik besloten om het huis te kopen. Ik ben erg blij en enthousiast voor de verbouwing omdat ik zelf alles kan kiezen en inrichten. Ik ga beginnen met de muren, daarna de grond en de deuren, ik wil graag een stalen schuifdeur kopen. Ook al heb ik nog niet geverfd ben ik wel alvast opzoek naar een stalen schuifdeur omdat dit waarschijnlijk lang duurt voordat het binnen komt. Ik kwam op de website mr-noir.nl terecht en hier verkopen ze een stalen schuifdeur, spiegels, poten, hangstoelen en trapleuningen. Je hebt keuze uit 6 verschillende stalen schuifdeuren en ik zag hier gelijk een mooie stalen schuifdeur. Als u op de stalen schuifdeur klikt kunt u gelijk de lengte, breedte en hoogte van uw deur intypen. Ook welke draairichting de deur moet draaien en of u wilt dat de monteur het voor u monteert of dat u dit liever zelf doet. Ik kan het zelf niet en heb ook geen man om mijn heen stalen schuifdeur te monteren dus dit laat ik liever door een monteur doen en dit kost vanaf €295. Er wordt ook omschreven dat de stalen schuifdeur van echt staal zijn en geleverd wordt met een stalen kozijn, 6mm gejaagd glas, poedercoating en de staaldikte 2mm is. De levertijd is 4 – 6 weken, dus hier ben ik wel blij mee want ik ga over 3 weken beginnen met het verbouwen van mijn huis dus dan zijn ze net binnen wanneer ik ze nodig heb. Als u er zelf niet uitkomt of de goede maat staat er niet tussen van uw stalen schuifdeur kunt u altijd contact opnemen en dan wordt u snel geholpen. U kunt ook een offerte aanvragen voor uw maatwerk.

Als u een mooie stalen schuifdeur nodig hebt in huis, is deze site ideaal

Overzichtelijke site met genoeg informatie over het product dat u zoekt, met een informatiefilmpje voor als u niet helemaal begrijpt hoe het nou allemaal moet. U heeft 2 jaar garantie op alle producten die ze verkopen op de website. Ze hebben veel Verschillende soorten producten waar u uit kan kiezen, en ze verkopen ook kleine onderdelen die u bijvoorbeeld mist of kapot zijn gegaan. Er staat ook duidelijk aangegeven wat er bij het product wordt meegeleverd.

U kunt de mogelijkheden bekijken op de website ook nog even doornemen

Ik heb mijn mooie stalen schuifdeur gevonden die bij mijn interieur passen en van goede kwaliteit zijn en van het materiaal die ik graag wilde dus ik raad u deze website aan omdat:

  • U goede kwaliteit producten krijgt
  • U veel keuze heeft
  • U zelf uw product samen kan stellen

Als u nog meer wilt lezen en weten neem dat een kijkje op de site. Het adres van deze site is mr-noir.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *