Gebruikmaken van OSB platen klasse 3

OSB platen klasse 3

Wanneer je met een goede houten plaat een grote oppervlakte wilt afdekken, dan kan je daar een specifieke soort voor gebruiken. De OSB platen klasse 3 zijn hier namelijk perfect geschikt voor. Wat je dan kan doen is een vloer, dak of wand heel gemakkelijk opbouwen. Ook voor dragende toepassingen is dit soort hout zeer geschikt. Dat komt natuurlijk ook door de hoge kwaliteit. De platen kunnen veel verschillende omstandigheden aan, bijvoorbeeld waar het gaat om vocht of luchtdruk.

OSB platen klasse 3

Gemakkelijk aan te passen

Niet alleen kunnen de OSB platen klasse 3 allerlei soorten omstandigheden aan. Het is ook nog eens zo dat ze gemakkelijk te bewerken zijn. Daardoor kan je ze aanpassen aan de wensen en eisen die jij hebt. Denk bijvoorbeeld aan het op maat maken ervan. Voor een wand of vloer heb je veel meer hout nodig dan voor het paneel van een meubel. Dit is allemaal met de platen te maken. Dit komt door de productie uit houtvezels. Dit is gemakkelijk.

Simpel in te zetten

De OSB platen klasse 3 zijn simpel in te zetten. Zo kan je ze bijvoorbeeld gemakkelijk lijmen. Daarnaast is het ook zo dat ze met beits of olie te bewerken zijn. Je kunt er dus alle kanten mee op. Dat de prijs bovendien lekker laag blijft is net zo goed een voordeel. Dit zorgt voor de juiste verhouding tussen prijs en kwaliteit. Er is dan ook zeker alle reden toe om met deze platen aan het werk te gaan in huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *