Hexagon tegels kopen voor bij jou thuis?

Zou jij graag binnenkort hexagon tegels kopen? Twijfel dan niet langer. Deze zeshoekige sfeermakers laten iedere ruimte tot leven komen. Door de unieke vorm wordt een bijzonder effect gecreëerd bij jou thuis. Je kunt letterlijk alle kanten op met deze vrolijke tegel. Qua grootte, maar ook qua kleur en type afwerking is er meer dan genoeg te kiezen. Zo vind je altijd het tegeltje dat het beste bij jouw woonstijl en interieur past. Met zo veel opties, kan een keuze maken wel een hele klus zijn. Hiervoor is het handig om een aantal dingen van tevoren helder te krijgen. Zo kan je jouw zoekradius beperken, zodat hexagon tegels kopen een eitje wordt!

Losse hexagon tegels kopen

Wanneer je hexagon tegels kopen wilt zijn er twee soorten die je van elkaar kunt onderscheiden. Je kunt bijvoorbeeld losse zeshoekige tegels kopen van verschillende groottes. Zo kies je bijvoorbeeld voor een tegel met een diameter van 20 centimeter. Over het algemeen zijn de hexagon tegels kleiner van formaat dan vierkante tegels, wat een speels effect geeft. Dit maakt echter ook dat het leggen van deze tegels meer tijd in beslag neemt. De honingraat tegeltjes worden in een passend patroon gelegd, zodat de tegels goed tegen elkaar aanliggen. Het leuke van losse hexagonale tegels kopen is dat je je creativiteit de vrije loop kan laten. Zo kies je bijvoorbeeld voor contrasterende kleuren of een vrolijk patroon, zoals een bloemetjesmotief. Op deze manier creëer je een unieke wand of vloer, die je niet ergens anders zult tegenkomen.

Wanneer je minder tijd wilt besteden aan het leggen van tegels, kan je ook hexagonale tegels kopen die op een matje zijn bevestigd. Deze tegelmat is makkelijk in gebruik en maakt het betegelen van een vloer of wand erg gemakkelijk. Het geeft het vrolijke effect van de hexagon vorm, zonder dat het je veel tijd kost om te leggen.

Het beste resultaat met hexagon tegels

Het leuke van hexagon tegels is dat het direct de aandacht trekt wanneer je de ruimte betreedt. Oogt een ruimte jou al snel te druk en wil je een rustige uitstraling in jouw woonruimte? Dan kies je voor een effen tegel met bijpassende voegen. Zo valt het patroon van de naden minder op, zodat het niet te druk zal ogen. Zo combineer je bijvoorbeeld een witte tegel met lichte voeg voor een evenwichtig gevoel in de ruimte. Wanneer je liever voor een opvallende print gaat kun je hexagon tegels kopen met een patroontje. Let wel op dat prints niet te overheersend in de ruimte worden. Zo kan je er ook voor kiezen om een enkele wand of een gedeelte van een ruimte te betegelen met deze stijl, wat zorgt voor een echte eyecatcher.

Waar kan je hexagon tegels kopen?

Hexagon tegels kopen kan bij vele tegel aanbieders, online of in de winkel van Tegels en Laminaat. Bouwmarkten verkopen tegels, maar ook webshops hebben vaak een ruim aanbod van deze zeshoekige blikvangers. Het voordeel van online shoppen is dat je eenvoudig het gehele aanbod kunt bekijken. Ook filter je op de kenmerken waar jij naar op zoek bent, bijvoorbeeld wanneer je hexagon tegels kopen wilt met een Mediterraans motiefje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *