Hoe style je een industrieel interieur?

Ben je opzoek naar een mix van trendy meubelen met een Industriële stijl, maar hoe stijl je dit nu precies? Industrieel betekent vaak grondstoffen en mannelijke details, maar we kunnen de sfeer altijd verzachten met materialen zoals nepbont, wol of leer. Dit worden beschouwd als warme materialen die een zachte en gezellige sfeer creëren, zelfs als je omringd wordt door bakstenen muren.

Als je een fan bent van industriële stijl, kun je materialen als microcement gebruiken als vloeroptie, het is zeer duurzaam en het ziet er geweldig uit, voor de muren kun je 3D-muurschilderingen gebruiken en een statement-look hebben met een grote afbeelding van je favoriete stad, of u kunt behang van bakstenen muur of decadente muren gebruiken. Op de markt heb je volop keuze uit een breed scala aan prijzen.

De verlichting moet warmwit zijn als je een gezellige sfeer wilt creëren. Van statement hangers in zwart ijzer tot mat metallic optie op de markt, u kunt de juiste verlichting voor u vinden, de nieuwe hot trend is de mix van materialen zoals leer, metaal en glas, alles uit één stuk, ze zijn mooi en brengen de wauw factor voor uw ruimte.

Dus waar zou je aan moeten denken bij het creëren van een industrieel interieur?

1. Ruwe bakstenen muren.

2. Betonnen of houten vloeren.

3. Grote, stalen ramen of spiegels, waar u staal kunt gebruiken en misbruiken ..

4. Ruwe houten meubels, zoals teakhouten meubelen of mat uiterlijk

5. Wol, nep bont en leer zijn essentieel om de look af te maken

6. De tonen kunnen van neutraal (wit, zwart, grijs) tot meer aards (bruin, groen, mosterd) zijn. de neutrale kleuren zorgen voor een meer koude uitstraling, terwijl de aardse de ruimte er warmer uit laat zien en voelen.

7. Kurk (kan gebruikt worden in een lamp of een decoratie-element)

8. Gebruik en misbruik van secundaire verlichting om een ​​meer ontspannen en opgewekte sfeer te creëren

9.Mix patronen – Gebruik etnische of vintage patronen

10. Grootschalige decoratie – grotere en minder elementen zullen een statement-look creëren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *