Jouw terrein een facelift geven

Je kent het wel, je hebt een groot deel van je land al een tijdje in bezit maar je onderhoudt het niet goed genoeg. Je tuin loopt een beetje uit de hand en er is overal onkruid opeens tussen alle tegels. Het weggetje naar je huis toe is opeens met veel gaten gevuld. De planten die normaal zo mooi bloeien zien er dit jaar gewoon dood uit. Wat kun je hiermee doen en hoe kun je ervoor zorgen dat jouw tuin er weer op zijn best uit ziet.

Asfalteren

Als je een parkeerplaats hebt is het slim om deze plek even goed bij te werken. Je denkt niet meteen aan asfalteren als je je tuin op krikt maar het is iets wat veel mensen als eerste van je huis zullen zien.

Nieuw gras

Het is even duur maar als het moet dan moet het, je krijgt hier niet alleen een mooi gazon door maar ga je ook het onkruid probleem mee tegen. Het is even een taakje maar het is het zeker waard.

Kiezels

Dit lijkt nooit een groot probleem maar kiezels gaan overal liggen en worden vaak verspreid over een groot oppervlakte. Je hoeft niet per se nieuwe kiezels te leggen maar het opruimen en misschien wat aanvullen kan al veel doen. Als je dit combineert met vergif tegen onkruid heb jij weer een mooi terrein.

Er zijn veel bedrijven die deze service apart leveren maar weinig die alles in één geven. Kijk naar wat grotere en algemenen bedrijven deze kennen ook vaak weer ondernemers die misschien dit wel leveren en zullen zo misschien een samenwerking aangaan zodat er voor jou het gewenste resultaat is. 
Bron: Buitengewoon BV