Kopen van hoge kwaliteit betonijzer

  • door
beton ijzer

Betonijzer kopen: hoe kan je dit het beste doen? Wanneer je beton wil van de beste kwaliteit kan  je bijvoorbeeld naar een online webshop. De website betonstaal is een grote leverancier in Nederland en België en heeft een missie. Beton voorzien van de slimste en hoogste kwaliteit van staal. Dit doen ze door betonstaal altijd op maat te maken – daarmee is maatwerk altijd een standaard begrip en leent het zich voor een vertrouwd bedrijf waar een sterke klantenbinding is. Ze staan bekend om het geven van persoonlijk advies en zijn van acht uur in de ochtend tot acht uur in de avond bereikbaar. Het goede contact en het aanbieden van een juiste contactpersoon (die je vast toegewezen krijgt), is persoonlijke service een kracht van dit bedrijf. Sinds de jaren vijftig is dit bedrijf al bezig met staal en daarmee is er een jarenlange ervaring.

Betonstaal.nl

Het bestelproces is erg eenvoudig

Door de website, die erg klantvriendelijk is, is er sprake van een hoog gebruikersgemak en natuurlijk vierentwintig uur per dag bereikbaar. Binnen drie stappen kun je je bestelling plaatsen, daarna word je op de hoogte gehouden van de levering. Dit scheelt tijd en geld, door de vlotte regeling. Het bedrijf heeft alleen maar kwalitatieve producten en heeft als speerpunt duurzaamheid. De kwaliteit is gewaarborgd doordat de productielocaties in België en Nederland gevestigd zijn. De levering is snel en de prijzen vaak scherp. Mocht je een spoedgeval hebben, dan is er ook een mogelijkheid om een spoedlevering te verzenden.

Eurocode en de KOMO/Kiwa

Naast dat de staalproducten allemaal gemaakt zijn in Nederland en België, wordt de productie altijd volgens de gestelde eisen en normen gemaakt, geheel volgens de Eurocode en de KOMO/Kiwa. Er is veel kennis beschikbaar over wapening, door informatieblogs te lezen en de handige rekentools die beschikbaar zijn op de site, is het mogelijk om je betonstaal op maat te berekenen en daarmee samen te stellen.

beton matten

Waar kun je allemaal uit kiezen?

Je kunt ten eerste geknipt en gebogen betonijzer bestellen via je eigen maat, je kunt gemakkelijk de afmetingen en hoeken doorgeven en zo de prijs berekenen. Ook zijn er betonijzer staven met standaardlengtes te koop, van bijvoorbeeld 3000 mm en 6000 mm in diameter van 6 mm tot 32 mm. Er is ook RVS betonstaal, gehuld met een RVS wapening. Het geknipte en gebogen betonijzer wordt zo snel mogelijk geleverd. De wapening wordt uitgewerkt als bouwpakket, met bouwinstructie en montagetekeningen. De bouwpakketten worden geleverd via een genummerde stuklijst, wat overeenkomt met het montageplan. Er is ook een mogelijkheid om het ontwerp in 3D te ontvangen, door gebruik te maken van softwarepakketten en koppelingen wordt het digitaal uitgewerkt, dit kan om een eenvoudig bouwproject zijn, maar het kan ook om een complex project gaan. Wil je een offerte aanvragen of heb je vragen, dan kun je uiteraard via de website contact opnemen met een van de medewerkers. Ook kun je elke dag van acht tot acht telefonisch contact opnemen. Wees welkom op de website van betonstaal!