Kraan huren bij Wagenborg Nedlift

Kraan huren

Voor transport van zware voorwerpen in de bouw heb je een kraan nodig. Er zijn verschillende soorten kranen. Zo heb je onder andere de minikraan, mobiele telescoopkraan, mobiele torenkraan, rupskraan en telescoopkraan. Welke kraan je nodig hebt is afhankelijk van het soort werk dat je moet verrichten. Wil jij een kraan huren? Vind hier uit wat de verschillen zijn tussen de verschillende kranen.

Verschillende soorten kranen in de verhuur

Minikraan

De minikraan is handig op een kleinere locatie. Het maakt het werk op de krappere locatie efficiënt en eenvoudig. Wil je jouw goederen snel en veilig verplaatsen? Zelfs naar lastig bereikbare plaatsen kan de minikraan dit voor je doen. Ook zijn veel van de minikranen elektrisch. Dit is natuurlijk fijn wanneer je in een gesloten ruimte aan het werk bent.

Kraan huren
Telescoopkraan

Bij telescoopkranen kun je op basis van gewicht en hijslast bepalen welke kraan je nodig hebt. Er zijn veel verschillende telescoopkranen. De telescoopkraan staat op een vrachtwagen en heeft een giek die uitschuifbaar is. Soms kan deze giek tot wel acht keer zo groot worden. Erg handig dus voor projecten waarbij voorwerpen hoog getransporteerd moeten worden.

Mobiele torenkraan

De kraan die je zelf misschien wel het snelst herkend is de mobiele torenkraan. Deze kraan is handig wanneer er beperkte ruimte is op de locatie. Ook wanneer er iets op het dak van een hoog gebouw geplaatst moet worden kun je de mobiele torenkraan inzetten. Het opbouwen van deze kraan gaat volautomatisch en snel.

Rupskraan en kniktelescoopkraan

Wanneer je een kraan voor langere tijd wil inzetten kun je denken aan de rupskraan. Deze kraan is namelijk goed inzetbaar voor zwaar hijswerk en langdurige projecten. Als laatst heb je ook nog een kniktelescoopkraan. Deze is handig voor lastig bereikbare locaties. Ook op extreem krappe locaties kun je gebruik maken van deze kraan. De mastlengte is tot wel 31 meter hoog. Werkzaamheden op grote hoogte kunnen hier dus mee uitgevoerd worden. Bovendien kan er een tweepersoons werkbak op ingezet worden. Op die manier kunnen werkzaamheden op grote hoogte efficiënt en veilig uitgevoerd worden.

Wagenborg Nedlift kraanverhuur

Voor het huren van al deze kranen kun je terecht bij Wagenborg Nedlift. Hier kun je kranen makkelijk en snel online huren. Je bepaalt eenvoudig de juiste kraan en kunt ook herhaalbestellingen doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *