Kunststof deuren

Bent u op zoek naar een nieuwe deur? Dan kan u kiezen tussen een ruim aanbod aan verschillende oplossingen. Denk bijvoorbeeld aan de traditionele houten deur. Daarnaast zijn er bijvoorbeeld ook glazen deuren, deuren met ramen of kunststof deuren. Bij Pascal Ramen en Deuren bieden wij kunststof deuren aan van hoogwaardige kwaliteit, die veel voordelen bieden tegenover andere materialen. Wij leveren zowel voordeuren, achterdeuren en tuindeuren. Samen met uw visie doen wij ons best om de perfecte kunststof deur te maken voor uw huis. De deuren worden geleverd op maat, en zijn beschikbaar in oneindig veel kleuren en maten. Bekijk nu snel de opties!

Pascal Ramen en Deuren: Voor uw kunststof deuren

Bent u op zoek naar een deur die het aanzicht van uw woning volledig compleet maakt? Bij pascal bieden wij de optie aan om een droomdeur compleet zelf samen te stellen, die vervolgens compleet op maat bij u thuis wordt bezorgd. Alles is mogelijk. Onze deuren zijn beschikbaar in 45 verschillende kleuren, en te combineren met oneindig veel handgrepen. Zo wordt uw droomdeur gemaakt tot werkelijkheid, en krijgen uw gasten een warm welkom. 

Een kunststof deur heeft vele voordelen tegenover andere deuren. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

  • Inbraakveiligheid
  • Temperatuurisolatie
  • Geluidsisolatie

Kunststof deuren zijn goed te combineren met veel verschillende soorten inbraakwering. Denk hierbij bijvoorbeeld aan supersterk veiligheidsglas, of sloten met extra beveiliging. Wij vinden het belangrijk dat u zich goed beschermd voelt. Ook zijn onze deuren te combineren met slimme sloten, zoals een fingerscan of een app op uw telefoon.

Daarnaast bieden kunststof deuren een goede isolatie aan. Dit is perfect voor nul-op-de-meter woningen. Daarnaast worden alle deuren vakkundig gemonteerd, wat er voor zorgt dat uw huis perfect wind- en waterdicht is. 

Daarnaast bieden wij ook de optie voor HR++ of triple glas. Dit zorgt voor een geweldige isolatie van zowel kou als geluid tot uw huis. Bent u benieuwd welk soort glas het meest geschikt is voor uw deur? Neem dan contact op met ons via onze website. Onze experts adviseren u graag over het juiste glas, en helpen ook met geluidsisolatie. 

Wilt u graag inspiratie opdoen? Bezoek dan onze showroom. Wij bieden hier een mooie display van onze producten aan, zodat u gemakkelijk de keuze kan maken. 

Maak uw huis compleet!

Er zijn verschillende opties mogelijk voor onze deuren. Zo kan u bijvoorbeeld kiezen voor een raam in uw deur, of insectenwering. Maak uw deur compleet met alle extra opties die wij aanbieden op onze website. Onze experts hebben al jaren ervaring op het gebied van isolatie, veiligheid en ongedierte. 

Bestel nu snel en gemakkelijk uw kunststof deur compleet naar uw wensen. Bekijk nu snel de opties op onze website, of bezoek onze showroom. Onze experts helpen u graag met het realiseren van uw droomdeur, zodat u jarenlang kan genieten van de hoogwaardige kwaliteit. 

Een kunststof deur kan dus vele voordelen bieden tegenover houten deuren. Daarnaast is natuurlijk ook een van de voordelen dat Pascal Ramen en Deuren uw deur volledig op maat wordt gemaakt, en ook nog eens perfect wordt geïnstalleerd! Zo kan u jarenlang genieten van uw nieuwe deur van Pascal Ramen en Deuren. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *