Schoorstenen prefab

  • door

Bekijk de schoorstenen prefab van schoorsteenbouwers.nl online. Op de site zie je gelijk de schoorsteenkappen en gevelelementen. De prefab schoorstenen van schoorsteenbouwers.nl zijn van goede kwaliteit. De schoorstenen zijn gemaakt van composiet materialen. Hierdoor zijn de prefab schoorstenen licht van gewicht, montagevriendelijk, en gaan de schoorstenen niet rotten of schimmelen. De prefab schoorstenen worden exact op maat gemaakt, en zijn verzorgd tot in ieder detail. Denk aan een afwerking zoals composiet steenstrips of een stuclaag. Omdat de kwaliteit zo goed is geeft schoorsteenbouwers.nl 10 jaar garantie op de prefab schoorstenen. Lees verder over schoorstenen prefab zoals met een maatwerk schoorsteenkap.

Prefab is altijd beter

De schoorstenen prefab worden in een werkplaats gemaakt. Dit systeem van bouwen heeft veel voordelen, echter prefab is in Nederland vrij laat ontdekt. In sommige landen werken ze al eeuwen met prefab, en al die bouwwerken zijn te omschrijven als duurzaam. Prefab is ook veel preciezer. Daarom het advies om een schoorsteenkap gelijk mee te bestellen. Als de schoorsteen prefab nog bij schoorsteenbouwer.nl in de werkplaats staat, aldaar gelijk de goed passende schoorsteenkap maken. Het past dan precies, en het geheel is goed bestand tegen elementen zoals sneeuw, wind en regen. Het is raar dat prefab, wat al eeuwen in de VS gedaan wordt, pas sinds een jaar of veertig in Nederland is.

Prefab elementen plaatsen bij mooi weer

Het is goed uit te kienen wanneer de schoorstenen prefab geplaatst moeten worden. Vroeger kon een bouw nog wel eens langdurig stilgelegd worden vanwege niet werkbaar weer, oftewel vorstverlet. Nu is dat minder dankzij prefab. De elementen worden in werkplaatsen gemaakt, en tussen maart en november geplaatst. Omdat de schoorsteen prefab zo’n beetje als laatste komt zal het plaatsen eerder in het najaar zijn dan in het voorjaar, ook al gaat het plaatsen van prefab elementen snel. Beter is het om in het voorjaar te beginnen met grondwerk, en zo in de loop van het seizoen de hele woning realiseren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *