Security Experts delen 3 manieren om uw huis veiliger te maken

Innodak dakrenovatie

We weten allemaal dat we onze deuren moeten sluiten, onze ramen moeten sluiten en door het kijkgaatje moeten kijken voordat we de sloten openen, maar wat kunnen we nog meer doen om onze huizen veiliger te maken? We spraken met security experts om hun advies te krijgen over het veiliger maken van onze woonruimtes, zodat we onze bezittingen (en onszelf) veiliger kunnen houden tegen de dreiging van inbraak.

Examineer de voordeur op zwakke punten

Als hoofdingang en uitgang van uw huis is uw voordeur erg belangrijk. U moet een massief hardhout of stalen voordeur hebben, niet een lichtgewicht holle kern deur. Om te voorkomen dat indringers uw deur uitschoppen, u kunt ook een zware metalen plaat in een ijzerhandel te kopen en deze laten plaatsen. De schroeven moeten drie centimeter lang zijn om ervoor te zorgen dat de plaat sterk aan het deurkozijn is bevestigd.

Gebruik timers, de radio of de TV om mensen te laten denken dat u thuis bent

Inbrekers richten zich ook op huizen die ‘s avonds donker zijn. Door timers in te stellen om een tv, radio en verlichting aan te zetten, kunt u indringers voor de gek houden door hen te laten denken dat u thuis bent terwijl u dat helemaal niet bent. U kunt een nep-tv die de kleuren en lichten van een flikkerende tv simuleert kopen om te helpen inbrekers af te schrikken.

Houd rekening met ramen en deuren van glas

Omdat indringers gemakkelijk wat oudere horizontale schuifdeuren en glazen schuifdeuren van hun spoor kunnen tillen, hebben schuiframen en deuren extra bescherming nodig. Als u een handdoek of douche gordijn staaf in het open spoor legt, indringers zullen niet in staat zijn om het raam of de deur open te schuiven, zelfs als ze voorbij het slot zijn. Als u een raam sensor alarm installeert kunt u ook sms-meldingen ontvangen wanneer een venster in uw huis is geopend; u kunt reageren door de lichten op afstand aan te zetten of toegang te krijgen tot een video feed van de locatie (Bron: Slotenmaker Holland).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *