Tip voor mooie en duurzame eikenhouten planken

  • door
Mammoet-Tafels

Ben je op zoek naar eikenhouten planken om zelf jouw eigen meubels te maken? Dan raad ik je aan om eens een kijkje te nemen op de website van Mammoet Tafels. Dit bedrijf biedt namelijk super mooie eiken houten planken aan. 

Zeer veel afbeeldingen van meubels van voorgaande klanten 

Ik wilde graag mijn eigen bartafel maken en daarom ging ik ook op het internet op zoek naar eikenhouten planken om een bedrijf in de buurt van Amsterdam te vinden die mooie houten planken aanbidt. nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal website had bezocht kwam ik terecht op de website van Mammoet Tafels. Op de website staat onder andere vermeld dat de eikenhouten planken uit de Balkan komen en gerecycled zijn. De planken komen van oude spoorwegen of van oude schuren af. Ik ben zelf erg milieubewust en daarom sprak mij dit erg aan. Op de website is ook een kopje te vinden met inspiratie en hieronder zijn afbeeldingen te vinden van meubels die voorgaande kalten met de planken van Mammoet Tafels hebben gemaakt. De afbeeldingen spraken mij ook super erg aan waardoor ik besloot om een bestelling te plaatsen.

houthandel

Super mooie planken van Mammoet Tafels

De planken die ik had besteld werden aangeboden voor een voordelige prijs en werden snel geleverd. Ik had al erg snel een tafel met deze meubels gemaakt die er ook nog eens erg mooi uitziet. Daarom ben ik ook zeer tevreden over Mammoet Tafels. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *