Tip voor mooie PVC vloeren in Enschede

logo_tegelmax

Ben je op zoek naar PVC vloeren Enschede? Dan raad ik je aan om eens een kijkje te nemen op de website van het bedrijf Tegelmaxx. Dit bedrijf biedt namelijk erg mooie vloeren aan voor een voordelige prijs. 

badkamer-inspiratie

Een zeer hoog klant gemiddelde en goede reviews 

Ik ging zelf een aantal dagen geleden op het internet op zoek naar PVC vloeren Enschede om een bedrijf bij mij in de buurt te vinden die mooie vloeren aanbiedt voor een voordelige prijs. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van Tegelmaxx mij absoluut het meeste aan. De website van dit tegelbedrijf is namelijk super overzichtelijk en bevat erg veel informatie over zowel het bedrijf als over de vele verschillende vloeren die zij aanbieden. Ook staat er op de website vermeld dat het bedrijf een klant gemiddelde heeft van een 9. Ook zijn er erg veel positieve reviews op de website te vinden. Dit sprak mij persoonlijk super erg aan waardoor ik besloot om een bezoek aan de showroom te brengen. 

Zeer uitgebreid en vriendelijk geholpen door een van de verkopers 

In de winkel werd ik erg vriendelijk en zeer uitgebreid geholpen door een van de verkopers. We hebben de gehele winkel doorgelopen en ik besloot vervolgens om over te gaan tot een aankoop. De vloer werd namelijk aangeboden voor een zeer voordelige prijs en ziet er erg mooi uit. Mijn vloer is inmiddels geleverd en gelegd en ik ben super tevreden met het resultaat.