Uitstekend voor particulier gebruik

watertank

Misschien verwacht je het niet maar een watertank wordt ook veel gebruik in en rondom het huis, ideaal om het regenwater op te vangen en dit te hergebruiken. Met dit water kun je de tuin water geven, of misschien wel gebruiken voor de toilet als je een speciaal systeem hebt. Maar watertanks kunnen ook worden gebruikt voor het opslaan van schoonmaakmiddelen en andere vloeistoffen. Waar dan ook je komt tanks overal tegen voor iedere toepassing. Zelfs in de auto zit een kunststof tank.

Voor de caravan of camper

Wanneer je een boot hebt of een caravan dan kun je er niet omheen om  gebruik te maken van een watertank, water wat je gebruikt om af te wassen in de camper moet wel worden opgeslagen. Dit geldt ook voor een boot of een ander kampeermiddel waarmee je op vakantie gaat. Een tank is altijd uit één stuk vervaardigd zonder naden, op deze manier heb je de optimale sterkte van de tank. Om het vormen van alg tegen te gaan zijn ze uitgevoerd in UV bestendig materiaal en hebben een zeer lange levensduur.

watertank

Scheepvaart 

In de scheepvaart is het van groot belang dat de boot voorzien is van een watertank, maar ook bijvoorbeeld diesel is van essentieel belang. Welk model je ook nodig hebt, bij rotterdamplastics.nl vind je altijd de goede vorm tank die je nodig hebt. Het is van groot belang dat je in de scheepvaart kunt vertrouwen op de tank, niet dat deze binnen de kortste keren lek is en niet meer te gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *