Waar mogen mobiele toiletten nooit ontbreken?

  • door

Een toiletwagen is te huur in verschillende maten en vormen. Maar het belangrijkste is dat je jouw gasten kan helpen met het doen van hun behoeften. Je wilt natuurlijk wel dat jouw terrein netjes blijft en mensen netjes hun dagelijkse behoefte kunnen doen. Helaas zien we dat dit nog niet bij alle feesten en partijen goed gaat. Maar wanneer is een mobiel toilet nou onmisbaar? Ik leg het je graag uit.

Festivals en evenementen

Tijdens een festival wil je voorkomen dat er chaos ontstaat omdat er te weinig sanitaire voorzieningen zijn. Je merkt dit voornamelijk bij nieuwe festivals die hun eerste editie ingaan. Ze weten nog niet goed wat ze kunnen verwachten. Hierdoor ontstaan er veel problemen doordat de rijen te groot worden en mensen buiten de wc-standplaatsen hun behoeften gaan doen. Op een festival kan je er voor kiezen allerlei losse dixi’s te gebruiken of voor meer luxe te kiezen. Voor de mannen heb je genoeg aan een hoop plaszuilen in combinatie met een mobiel toilet. Voor de dames moet je altijd een mobiel toilet of Dixi kiezen.

De bouw

Op de bouwplaats werken de arbeiders kei- en keihard om ons te voorzien van mooie woningen, gebouwen en kantoren. Dan is het wel zo fijn als ook deze harde werkers hun behoeften kunnen doen. Daarom mogen sanitaire voorzieningen absoluut niet ontbreken op een bouwplaats.

Feestjes

Als je een buurtfeest of een bedrijfsfeest hebt dan kan het soms ook handig zijn om sanitaire voorzieningen te huren. Je wilt natuurlijk niet dat er allerlei mensen in je huis of kantoor gaan plassen. De kans is groot dat je vervolgens lang bezig bent om alles weer netjes en schoon te krijgen. Ook daarom is het aan te raden om met feestjes jouw gasten te voorzien van fijne voorzieningen.