Waarom PVC vloer met visgraat motief zo populair is

  • door
PVC visgraat vloer

Over het algemeen heeft een visgraat motief een luxe uitstraling. Het komt vanwege zijn elegante en klassieke look. We zien het motief veel terugkomen. De PVC vloer is ook razend populair en nu kun je PVC vloeren met visgraat motief krijgen. Dat is natuurlijk niet zomaar. Dit komt vanwege de immense populariteit in beide en dat heeft er dus voor gezorgd om het te combineren. PVC vloer visgraat zorgt er voor dat je geniet van alle voordelen van PVC en ook kunt genieten van het visuele genot bij een visgraat motief. Welke voordelen PVC dan heeft komen in dit artikel aanbod.

Je kunt een PVC vloer op een vloerverwarming kwijt. Je kunt dus genieten van je vloerverwarming terwijl ook een visgraat motief mogelijk is! Daarnaast vraagt de PVC vloer erg weinig onderhoud. De vloer hoeft slechts eens in de zoveel tijd gedweild en stofgezogen te worden. Hij hoeft verder dus niet behandeld te worden in olie of lak zoals bij een houten vloer vaak wel het geval is om hem in een mooie staat te houden. 

Martijn de Wit vloeren heeft bijvoorbeeld enorm veel ervaring in het leggen van de PVC vloeren. Zo hebben ze zo ook gelegd in musea, restaurants en caf├ęs. Zelfs in deze omgevingen (met de mensen die er lopen) zijn er geen gebruikssporen. Dit geeft dus aan hoe slijtvast de vloeren zijn. 

Het werd eerder al genoemd, maar een PVC vloer gaat dus goed met een vloerverwarming. Dit komt omdat PVC erg goed warmtegeleidend is. Dit zorgt er dus voor dat je goed kan besparen op je energierekening omdat er minder warmte verloren gaat. 

Tot slot voelt een PVC vloer visgraat relatief zacht aan. Dit maakt het dus erg lekker om ook op blote voeten overheen te lopen.