Wat zijn de mogelijkheden van Plastica-producten?

Plastica

Plastica is al decennialang een toonaangevende specialist op het gebied van plaatmateriaal. Het gaat daarbij om materiaal voor exterieur én interieur. Een breed assortiment is waar Plastica zich mee onderscheidt. Je hebt er keuze uit diverse materialen, van kunststof en steen tot metaal en houten gevelbekleding. Plaatmateriaal kan met producten van Plastica dan ook gemakkelijk decoratief zijn. Duurzaam is het sowieso. Daar lees je hieronder meer over.

Diverse kleuren

Oog voor duurzaamheid

Plastica is een bedrijf waar kritisch gelet wordt op de kwaliteit van de grondstoffen en eindproducten. Daarom werkt men alleen met deugdelijke goederen die een lange levensduur hebben en bovendien vele jaren in oorspronkelijke kwaliteit blijven. Zo worden bijvoorbeeld kunststoffen gevelplaten voorzien van een hoge hoogglans coating en een acrylaat toplaag. Een fraaie look en een hoge slijtvastheid zijn hiervan het gevolg. En bij houten gevelplaten zie je dat sommige soorten zelfs thermisch gemodificeerd zijn. Nadat je je product hebt gekozen wordt er zorggedragen voor correcte montage.

Moderne uitstraling

Plastica en keurmerken

We kunnen er inmiddels niet meer omheen. Consumenten willen anno 2020 steeds vaker zekerheid hebben over de herkomst van de producten die ze kopen. Als het om houten producten gaat, dan zeker! Gelukkig zijn er allerlei keurmerken en certificaten beschikbaar. Een bedrijf kan zo’n keurmerk verdienen wanneer ze aan bepaalde (gedrags)regels voldoen. Plastica heeft bijvoorbeeld het PEFC-certificaat en het FSC-keurmerk. Grofweg houdt dit in dat zij alleen hout, in dit geval houten gevelbekleding, gebruiken uit bossen die op een verantwoorde wijze beheerd worden. Dat geeft de consument toch een gerust gevoel!