Zeer tevreden met de keuken verkoop van Huyberts Keukens

  • door
Huyberts-keukens

Wij zijn erg tevreden over de keuken verkoop van Huyberts Keukens. Ik ging namelijk aantal weken geleden samen met mijn vrouw op het internet op zoek aan een bedrijf bij ons in de buurt die mooie nieuwe keukens aanbiedt. 

Uitsluitend A-merken keukens en apparatuur 

Toen ik samen met mijn vrouw op het internet op zoek ging naar keuken verkoop kregen we zeer veel zoekresultaten van verschillende keukenbedrijven bij ons in de buurt. We wilde graag een kwalitatief goede keuken met een aantal eigen persoonlijke wensen. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van Huyberts Keukens ons het meeste aan. De website is namelijk zeer overzichtelijk en bevat veel aantrekkelijke informatie. Op de website staat onder andere vermeld dat het bedrijf alleen arm A-merk keukens en apparatuur aanbieden en dat je persoonlijk keukenadvies op maat krijgt. Ook zijn er een aantal reviews op de website te vinden van voorgaande klanten die zeer tevreden zijn over de service en over keuken die zij bij dit bedrijf hebben gekocht. 

keukenspeciaalzaak

Erg tevreden met onze nieuwe keuken van Huyberts Keukens

Toen we contact met het bedrijf opnamen werden we erg vriendelijk te woord gestaan en we konden al erg snel terecht voor een gesprek. Tijdens dit gesprek hebben we het gehad over onze persoonlijke wensen en we hebben vervolgens een aantal keukens met elkaar vergeleken. We besloten om over te gaan tot een aankoop en de keuken is inmiddels door het bedrijf geleverd en geïnstalleerd en wij zijn erg tevreden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *