Zomers citrusboompje

Afgelopen zomer was het heel erg warm. Veel bomen en planten konden deze hitte niet verdragen en zijn afgestorven. Heeft u nu ook een kale tuin en wilt u ook een zomerse uitstraling in uw tuin? Heeft u altijd al een groene woonkamer willen hebben, maar wel mediterraans? Topictrees heeft dé oplossing voor u! Bij dit bedrijf kunt u diverse citrusboompje kopen van allerlei soorten en maten!

Het assortiment

Topictrees verkoopt allerlei soorten mooie citrusboompjes! De lengte van de boompjes variëren van 120 cm tot 170 cm. Heeft u een balkon en bent u bang dat uw woonplek niet geschikt is voor een citrusboompje? Wees niet bang! Bij TropicTrees kunt u ook een klein citrusboompje kopen! De stammen van deze boompjes zijn niet erg dik, waardoor ze gemakkelijk overal passen! Er zijn ook verschillende vormen citrusboompjes te koop. Een aantal citrusboompjes hebben een ronde vorm, terwijl er ook een aantal zijn die wat langgerekter zijn. Elke boom is uniek! Wilt u ook een citrusboompje kopen? Koop ze dan bij TopicTrees!

Verzorging

De verzorging van deze plantjes is erg belangrijk. In de wintertijden moet u ervoor zorgen dat u voldoende warme plekken in huis heeft. In de winter kunnen deze citrusboompjes namelijk geen vorst verdragen. Overweeg dus of u voldoende warme plekken in huis heeft, voordat u dit citrusboompje gaat kopen. U vraagt u zich waarschijnlijk ook af hoeveel water een citrusboompje nodig heeft. Een citrusboompje kan goed tegen droogte. U kunt op een eenvoudige manier erachter komen of het boompje water nodig heeft. Doe 2 knokkels in de grond van het boompje. Als de grond droog voelt kunt u water toevoegen en als de grond nat aanvoelt dan heeft het boompje nog geen water nodig. Het is belangrijk om in uw achterhoofd te houden dat het boompje meer water zal gebruiken als het vruchten aan het aanmaken is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *